> ATS Inspect > Product Description

0000-00-00

Variable Data Collect

Inspect is al lang de voorkeursanaylsetool voor Six Sigma Black Belts in de gegevenswereld; we zijn nu de drempel overgestoken naar de wereld van de meetgegevens.

Introductie VDC

VDC invoerschermVariable Data Collect is de nieuwe toevoeging aan de ATS Inspect applicatie suite die het mogelijk maakt voor operator om kritieke kwaliteitseigenschappen zoals lengtes, temperaturen, spanning en gewicht vast te leggen.

U kunt grenzen vastleggen die operators op de hoogte stellen zodra de metingen invoeren die buiten de specificatie liggen, zodat ze passende tegenmaatregelen kunnen nemen om het proces onder controle te houden. De gegevens kunnen dan bekeken worden in statistische procesgrafieken voor real-time analyse.

Een flexibele oplossing

Variable Data Collect werkt zowel op mobiele apparatuur als op vast PC werkstations. De mogelijkheid om metingen overal in te kunnen voeren betekent dat de gegevens direct opgeslagen worden in de database voor real-time alarmen en rapporten.

Gemaakt om te meten

Moet het invoerscherm aangepast worden? Geen probleem. Wilt u een grafiek tonen aan de operator? Klaar. En het invoeren van gegevens in een bepaalde volgorde? Gereed.

Variable Data Collect kan aangepast worden aan de wensen van elke branche. De hele fabriek kan de gegevens invoeren in één database terwijl het ook mogelijk is om elk afzonderlijk werkstation in te richten, indien nodig.

Wilt u aanpassingen aan de lijn maken? U kunt het zelf doen. De gebruikersvriendelijke en intuïtieve interface maakt het mogelijk om de aanpassingen zelf te maken.

Complete integratie

Elektronische meetinstrumenten in VDCAls u al metingen doet met elektronische meetinstrumenten, kunt u ze eenvoudig koppelen aan Variable Data Collect met seriële en USB aansluitingen.

De operator kan metingen zowel handmatig als automatisch in dezelfde gegevensset invoeren, zodat tijd bespaard kan worden en menselijke fouten vermeden.


Bekijk de resultaten

De ingevoerde gegevens kunnen in real-time bekeken door iedereen worden - van de operator die de gegevens ingevoerd heeft op de productielijn tot het management team dat de gegevens van een ander land in ziet.

Variable Data Collect kan de cijfers weergeven met diverse grafieken, zoals histogrammenn, X-bar grafieken en bereiken.

VDC grafieken


Waarom overstappen?

Het is makkelijk om te geloven dat de bestaande methodes die in het verleden goed hebben gewerkt ook in de toekomst zullen werken.

Dit kan waar zijn. Maar om de competitie voor te blijven moet u altijd naar de laatste innovaties kijken.

Daar vindt u Variable Data Collect. Ontstaan uit de behoefte gebruikersvriendelijke gegevens verzamelende applicaties te maken voor branches die flexibele software nodig hebben, kan het aangepast worden aan elke product in elke productieomgeving.

Besparingen

De financiële voordelen van Variable Data Collect komen uit vele hoeken.
 • Werk- en tijdsbesparing door informatie direct in de database in te voeren
 • Eerdere detectie van trends die uit de hand dreigen te lopen
 • Vermindering van herbewerkingen en afkeur
 • Hogere kwaliteit voor de klant

 • Samengevat

  U heeft nu gezien wat Variable Data Collect te bieden heeft:
 • Eliminatie van foutgevoelige papieren
 • Volledig aanpasbare gebruikersinterface
 • Complete integratie met bestaande elektronische meetapparatuur
 • Een draagbare methode om gegevens te verzamelen
 • Resultaten in real-time grafisch weergegeven
 • Besparingen van tijd en geld

 • VDC op een tablet  Product Description  Sarıgözoğlu place order for ATS Inspect - Quality Inspection Software in Turkey

  A new order has been placed by Sarıgözoğlu for our Quality Inspection Software, ATS Inspect.